background

VLOEIBAAR RUBBER

WATERDICHTING

LUCHTDICHTING

BESCHERMING

slider43

HOUT

BETON

METAAL

ROOFING

KUNSTSTOF

UITSTEKENDE HECHTING

slider3

NAADLOOS

GEURLOOS

UV-BESTENDIG

THERMISCH STABIEL

VOLLEDIG HECHTEND

slider17

DUURZAAM

800% ELASTISCH

Een verbetering ten opzichte van traditionele systemen

Met zijn gloednieuwe naadloze systeem zegt Con-Form vaarwel aan de oude roofingsystemen zoals vilt, bitumen-lagen, pvc- systemen met naden en andere niet-flexibele broze coatings. Hier zijn geen vlammen, solventen of primers nodig. Deze milieuvriendelijke coating is vrij van VOS (Vluchtige Organische Stoffen) en vormt een kostbesparend alternatief voor re-roofing en ondergrondse waterdichting.

Spuit- of rol- en borstel-toepassingen

Afhankelijk van de grootte van het project biedt Con-Form twee werkmethodes aan:

Een spuitsysteem voor grote oppervlakken vanaf 75 m².

Een rol- borstel borstelsysteem voor kleinere oppervlakken zoals garageboxen, terrassen, balkons schoorstenen en kleine dakreparaties.

Een gerust geweten

EcoProof beschikt over de Europese CE- en de Duitse DIN- certificering voor waterdichtheid en brandveiligheid, bovendien is EcoProof uv-bestendig en biedt het een levensverwachting van meer dan vijftig jaar, zodat u van totale gemoedsrust kunt genieten.

Over ons

Con-Form is gespecialiseerd in volledig hechtende, vloeibaar toegepaste en naadloze waterdichtingssystemen met uitzonderlijke eigenschappen. Wij focussen ons op langdurige waterdichtings-systemen die geschikt zijn voor ieder doel. Met trots stellen wij het eerste product voor dat gebruikt kan worden voor verschillende toepassingen.

Uit onze reeks systemen bieden wij onze klanten de juiste oplossing aan.

In samenwerking met EcoProof Groot Brittannië bieden wij een nieuw systeem aan dat revolutionair is op het gebied van dakbedekking en corrosiebescherming.